Navigatie overslaan

Over ons team

Hoe wij elkaar hebben gevonden

Team

Samenwerkingen

Fysiotherapie Bergman & de Haan heeft verschillende samenwerkingen met andere praktijken of disciplines. Hierdoor kunnen wij optimaal werken aan uw lichamelijke klachten.

Fysiotherapie Bergman & de Haan zit gevestigd in het pand van Popping Sport. Wij werken hierdoor nauw samen wat verschillende voordelen heeft voor u. Zo kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die Popping Sport te bieden heeft, zoals fitness, sauna, zonnebank en verwarmde zwembad.

Fysiotherapie Bergman & de Haan is aangesloten bij het Longnetwerk Emmen & Omstreken. In dit netwerk zitten verschillende fysiotherapiepraktijken die gespecialiseerd zijn in het revalideren met longaandoeningen. Het netwerk is opgezet door fysiotherapiepraktijken, waaronder Fysiotherapie Bergman & de Haan, samen met het Scheper Ziekenhuis in Emmen. Joost is op dit moment voorzitter van dit netwerk.

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners uit verschillende disciplines die gespecialiseerd zijn in het behandelen van de ziekte van Parkinson. Joost is hierbij aangesloten en werkt dan ook regionaal samen met andere zorgverleners bij de ziekte van Parkinson.

Tennisschool Koning is een tennisschool voor kinderen en volwassenen. Ze zorgen voor kwaliteit, enthousiasme en dus vooral plezier en ontspanning!

Via Fysiotherapie Scheperpark kunnen wij echografie op korte termijn regelen, zodat we een compleet beeld krijgen bij bepaalde klachten.

In samenwerking met Popping Sport en Huisartsencentrum Quattro is het mogelijk om met een verwijzing vanuit Quattro, onder vakkundige begeleiding en in ongedwongen sfeer te komen sporten en bewegen bij Popping Sport. Wij zorgen er dan voor dat het sporten ook lukt zonder dat er fysiek ongemak is.

In samenwerking met Trendinterieur Emmen is het mogelijk om een geheel op maat thuiswerkplek te realiseren en daarbij uiteraard professioneel advies met betrekking tot een geschikte bureaustoel/tafel.